JUALAN KANOPI / KHEMAH

kanopi arabian

KANOPI ARABIAN

Kanopi berbentuk Arabian yang direka khas dengan kawalan kualiti yang rapi. Diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi menjadikannya tahan lama.

Lihat Harga
kanopi piramid

KANOPI PIRAMID

Kanopi berbentuk Piramid yang direka khas dengan kawalan kualiti yang rapi. Diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi menjadikannya tahan lama.

Lihat Harga

kanopi A shape

KANOPI A-SHAPE

Kanopi A shape yang berbentuk A pada bahagian bumbung yang direka khas dengan kawalan kualiti yang rapi. Diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi menjadikannya tahan lama.

Lihat Harga
kanopi transparent

KANOPI TRANSPARENT

Kanopi berbentuk Arabian yang yang menggunakan kanvas lutsinar. Diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi menjadikannya tahan lama.

Lihat Harga


kanopi halfmoon

KANOPI HALFMOON

Kanopi berbentuk Halfmoon atau separuh bulan yang menjadi pilihan bagi mereka yang inginkan kelianan. Diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi menjadikannya tahan lask dan lebih lama.

Lihat Harga
marquee tent

MARQUEE TENT

Khemah besar berdinding atau tidak berdinding yang digunakan untuk majlis keramaian yang besar, warehose, tempat meletak kereta dan sebagainya. Diperbuat dari rangka aluminium dan kanvas tebal 0.8mm.

Lihat Harga


___________________________________________

Jadilah sebagai pengusaha kanopi berdaftar di Saidina Excel Canopy. Kami akan bina Website mudah untuk anda dan ruang iklan percuma di laman web ini. Daftar Sekarang
___________________________________________

Anda sudah memiliki Website? Daftarkan di DIREKTORI KANOPI. Anda akan lebih mudah menerima kunjungan ribuan pelanggan dan meningkatkan jualan serta keuntungan anda. KLIK SINI