LamanKreatif

Cadangkan dan semak nama domain untuk laman web anda:

Buka pasaran seluasnya!

Terokailah pasaran yang lebih luas dengan memiliki laman web sendiri. Anda hanya perlu mendaftar, kami akan lakukan segalanya sehingga terhasilnya laman web anda seterusnya membantu anda memasarkan produk / perkhidmatan anda dengan cara yang lebih efisien dan efektif.
globe

SEOSearch Engine Optimization

Berbaloikah jika anda berbelanja berpuluh-puluh ribu ringgit hanya untuk memiliki website yang canggih? tetapi tiada pengunjung? Tiada pengunjung bermakna tiada pembeli. Tiada pembeli bernakna tiada keuntungan. Di Laman Kreatif, kami mempunyai formula sendiri untuk memastikan wang anda mendapat nilai berganda apabila website anda mudah ditemui dengan ranking "1st page di Google".

 

Daftar Sekarange
phone

Rapatkan Hubungan

Dengan laman web, anda dapat berhubung dan memberi maklumat perniagaan anda tanpa had. Kami mempunyai formula yang terbaik menjadikan pelanggan anda sentiasa mencari anda untuk keperluan mereka. Dengan sistem email yang mudah dan ringkas, kami menjadikan pelanggan anda sentiasa mendapat maklumat terkini sepanjang masa. Anda tidak akan kehilangan pelanggan malah kami gandakan pelanggan anda.

Daftar Sekarang
clock

24 / 7Tiada had masa

Laman web anda bekerja untuk anda, memberikan pelanggan anda apa yang mereka mahu apabila mereka perlukan. Ia sibuk mempromosikan jenama anda dan meningkatkan jualan ketika anda sedang tidur! Sistem kami sentiasa bekerja untuk anda tanpa henti memastikan laman web anda sebagai show room atau pasaraya yang memberikan perkhidmatan kepada pelanggan anda tanpa had masa

Baca lagi

Kembangkan Idea anda

Kami menawarkan design yang menarik untuk anda. Terdapat berbagai pilihan design:
asasmedium
premium
Anda boleh pilih mengikut keperluan anda. Kami juga mewarkan khidmat membina laman web secara custom mengikut kehendak dan keperluan anda. Sila klik design di atas atau hubungi kami untuk pilihan lain.

Maklumat lanjut